Essential Rewards

Video uitleg Essential Rewards

Wat is Essential Rewards?

Essential Rewards is het spaarprogramma van Young Living, waardoor je nooit meer zonder je favoriete producten zit. Je kunt iedere maand je eigen wellnessbox creëren. Het was nog nooit zo vaak Kerst in het jaar. Als dat nog niet genoeg reden is om deel te nemen kun je hier de voordelen van het spaarprogramma vinden:

Hoe werkt het?

Je kunt het spaarprogramma vergelijken met een abonnement op de sportschool. Je hebt een abonnement en daarvoor kun je met veel voordeel oliën bestellen. Het enige verschil met abonnement op de sportschool is dat het ten alle tijden direct opzegbaar is. Dit kun je doen via de mail of telefoon. Maak voordat je het stopzet wel je gespaarde punten op!

Je bent met je bestelling al aangemeld op ER (essential rewards). De enige regel die geldt voor dit spaarprogramma is dat je maandelijks voor minimaal 50 punten bestelt. De punten heten ook wel PV. PV staat voor product value. Wanneer je gaat kijken naar de producten op de site van Young Living, zul je al snel zien dat deze allemaal een bepaald aantal PV’s hebben. Dit is een aantal punten dat aan een product is gekoppeld op basis waarvan de verschillende internationale prijzen worden gebaseerd.

De dag dat je je aangemeldt bent voor Essential Rewards is JOUW maandelijkse ER-datum. Wil je deze datum veranderen? Dan kan dit in je virtuele kantoor bij ‘Essential Rewards’. Het allerleukste: je krijgt iedere maand een cadeautje thuis waarvan je weet wat erin zit!

Wat zijn de voordelen?

Punten sparen

essentiele olien essential rewards

Voor elke Essential Rewards bestelling ontvang je een bepaald percentage van je bestelling terug in de vorm van punten. Dat percentage zal geleidelijk hoger worden tot de 3e opeenvolgende maand wanneer je de volle 20 procent terugverdient. Essential Rewards punten kunnen gebruikt worden om producten te bestellen. Alleen producten met een paarse vlag achter de PV-waarde mogen met deze punten besteld worden. Vergeet niet dat je geen extra Essential Rewards punten verdient voor producten die met je punten zijn aangekocht, en dat je punten na 12 maanden vervallen.

Gratis oliën & Lagere verzendkosten

voordelen essential rewards promo's blooming blends

Promo’s

Wanneer je een bestelling plaatst bij Young Living krijg je vanaf 120 PV een gratis olie bij je bestelling. Iedere maand veranderen de promo’s en krijg je dus een andere olie bij je bestelling.

Beloningen

Wanneer je voor langere tijd gebruik maakt van het ER programma krijg je een gratis extra olie. Dit is bij 3, 6, 9 en 12 maanden!

Lagere verzendkosten

Normaal gesproken betaal je €12,99 aan verzendkosten. Dit is hetzelfde bedrag voor heel Europa. Wanneer je gebruik maakt van het ER programma betaal je slechts €4,99.

PV Assistent

voordelen essential rewards promo's blooming blends v2

Om zeker te weten dat jouw ER bestelling iedere maand automatisch wordt verzonden, ook als een product in je maandelijkse bestelling onverhoopt out of stock blijkt te zijn, stel je de PV assistent in. Dit zorgt ervoor dat jouw bestelling altijd minimaal wordt aangevuld tot het aantal PV punten dat jij instelt.

Mocht een product in jouw mandje niet meer leverbaar zijn, zal deze vervangen worden door een product van jouw wishlist. Zo weet je altijd zeker dat jouw ER bestelling doorgaat en je geen punten (en opbouw van verdiensnelheid) verliest. 

Punten inwisselen


Productlijnen van Young Living

Naast de essentiële olieflesjes heeft Young Living nog veel meer producten waarin de essentiële oliën zijn verwerkt. Van schoonmaakmiddelen tot aan supplementen: er zijn verschillende productlijnen. Ook deze producten kun je op Essential Rewards bestellen om zo jouw levensstijl nog bewuster te maken!

Afmelden

Mocht je voor nu niets bij willen bestellen is dat geen enkel probleem. Je kunt stoppen en beginnen met Essential Rewards wanneer je wilt! Stuur even een mailtje naar Désiré (desire@justbeyou.nl) en laat haar weten dat je voorlopig geen aanvulling gaat doen aan je olie collectie!

Heb je nog vragen? Laat het gerust weten!