Nieuws & Updates

 

Wat leuk dat je even kijkt, !

365 Dagen, Just Be You Scheurkalender

De kalender voor een gezonde dosis optimisme, zelfliefde en geloof in jezelf. 

  • Datumloze opzet, zodat je deze het hele jaar door kunt gebruiken.
  • Interactieve kalender met QR code toegang tot: motiverende video’s, e-boeken, audio’s, meditaties en nog veel meer.
  • Inclusief multifunctionele standaard om neer te zetten of op te hangen.

Voor meer informatie en/of bestellen >>


Journaling: het 21 dagen stappenplan

Het helpt je om je beter te voelen (minder stress en angstgedachten), en een handige tool om je gedachten af te leiden van een negatieve gedachtestroom. Journaling is goed te combineren met het zetten van intenties om meer positieve energie in je leven te ervaren. Na het volgen van dit 21-dagen stappenplan weet je hoe het is om te journalen. En wie al vaker aan journaling heeft gedaan, zal merken dat je steeds meer inzichten en heldere ingevingen krijgt.

Ontdek oa de magie van: intenties zetten, emoties en positief denken

Elke dag krijg je een video/mail/bericht en/of onderdeel werkboek met daarin informatie, inspiratie, journal ideeën/prompts en een nieuwe journaling schrijfopdracht

Voor meer informatie en/of aanmelden >>


Yeah... eindelijk is het dan zover! 

Na het ongekende succes van Gedachten en Mooie Momenten versie 1, is er na veelvuldig brainstormen, ontwerpen en manifesteren een nieuwe variant ontwikkeld! Met deze nieuwe, frisse versie hoop ik jou veel inspiratie te kunnen geven. Inspiratie op het gebied van zelfliefde, manifesteren, zelfvertrouwen, positiviteit en het genieten van het hier en nu.

Maak jouw eigen dagboekje met alle dierbare herinneringen en positieve gedachten. Ga aan de slag om zo jouw mooiste leven te leven vol positiviteit en zelfvertrouwen. Ik help je graag en geef je handvatten en kracht om situaties om te zetten of het positieve overal van in te zien. Ik zeg niet voor niets: waar je je op richt, dat groeit.

Check het hier >>De Just Be You Podcast


Gratis Online Workshop