Mijn musthaves buiten de starterbundle

Mijn musthaves zijn bijvoorbeeld:

Ylang Ylang
Dit is een bloemige olie die ons gevoel van zelfvertrouwen en zelfliefde versterkt. Het is een kalmerende en ontspannende geur en daardoor heerlijk in de diffuser, maar vooral ook heel fijn als parfum.

Grapefruit
Deze wilde ik meteen al maar staat vaak op uitverkocht. Dit om de afvaltrio te proberen in mijn nieuwe Glazen Just Be You fles. Klik hier om de video te zien die ik heb opgenomen met Desire.

Believe
Waar je in gelooft daar neem je ook geïnspireerde actie door. Het is ook een super fijne en waardevolle olie! De olie ondersteunt om je te helpen geloven wat het is dat je wilt geloven en om het leven te creëren waar je verliefd op wordt.

Patchouli
Patchouli-olie heeft een herkenbare muskusachtige geur die in Oosters culturen vaak in huis wordt gebruikt om negativiteit te verdrijven. Heerlijk ook voor je beauty routine door het toe te voegen aan je toner om je huid soepel en zacht te houden. De olie heeft een heilzame werking op de huid en gaat rimpels en kloven tegen. Kan tevens misselijkheid verzachten.

Abundance
Dé olie van de wet van aantrekkingskracht! Deze olie is me op het lijf geschreven en kon niet ontbreken in mijn olie collectie. Deze blend is ontworpen om het magnetische energieveld om ons heen te versterken (trilling verhogen). Een heerlijke geur, maar vooral ook een fijne werking. 

Haven diffuser
De haven diffuser, wat is ie leuk! Als snel merkte ik dat ik een tweede diffuser wilde toevoegen aan mijn olie collectie. Want iedere keer die diffuser van boven naar beneden meenemen was niet mijn favoriete bezigheid. Deze schattige diffuser staat bij ons op de slaapkamer! Precies groot genoeg. 

Wat staat er op jouw verlanglijstje? Laat het gerust weten door hieronder een reactie achter te laten en inspireer hiermee weer anderen.

  • Folina Loman schreef:

    grapefruit